Főételek

Main courses | Portata principale

SERTÉSSZŰZ ZSÁLYÁS PECSENYELÉVEL, ZÖLDSÉGES RÖSZTIVEL, PÁRMAI SONKA CHIPS-SZEL
Pork sage with sour apple juice with vegetable ribbon and salmon chips | Salvia di maiale con nastro vegetale e prosciutto crudo chips
3490,- FT
ROPOGÓS BUNDÁBAN SÜLT JÉRCE ÉRMÉK CSÍPŐS-SONKÁS RIGATONIVAL, PARADICSOMMÁRTÁSSAL
Breast of Chicken medallions in crispy coat with spicy-ham rigatoni and tomato sauce
3290,- FT
CSIRKE SUPREME TEJSZÍNES PORTOBELLO GOMBÁVAL, VAJON PÁROLT BROKKOLIVAL, ASZALT PARADICSOMMAL, JÁZMINRIZZSEL
Chicken supreme with creamy portobello mushrooms, stewed broccoli, dried tomatoes, jasmine rice
3290,- FT
PARMEZÁN BUNDÁBAN SÜLT JÉRCEMELL, ASZALT PARADICSOMOS RUKKOLA SALÁTÁVAL
Roasted chicken breast in parmesan coat with dried tomato and rocket salad
3290,- FT
SZÁRNYAS-SASLIK ZÖLDFŰSZERES JOGHURTOS SZÓSSZAL, HÁZI SÜLT ÉDESBURGONYÁVAL
Winged shashlik with herb yogurt sauce and homemade baked sweet potatoes
3190,- FT
LASSAN SÜLT MALACCSÁSZÁR HÁZI BARBECUE SZÓSSZAL GRILLEZVE, KEMENCÉS BURGONYÁVAL
Slow roast grilled pork with homemade barbecue sauce and oven-baked potatoes
3890,- FT
BÁRÁNY FRENCH RACKS AJVÁRRAL GRILLEZETT ZÖLDSÉGEKKEL
French Racks (lamb) with season grilled vegetables with anvil cream
5490,- FT
BÉLSZÍN STEAK ZÖLDBORS MÁRTÁSSAL, KEMENCÉBEN SÜLT BACONNAL, SAJTTAL TÖLTÖTT HÉJAS BURGONYÁVAL
Tenderloin steak with green pepper sauce and baked bacon and cheese-filled potatoes
5790,- FT
LAZAC STEAK SPÁRGÁS OMLETTEL, BERNI MÁRTÁSSAL
Salmon steak with asparagus omelette in bernese sauce
4590,- FT
Asztalfoglalás

+36 30 397 3548

Kapcsolat
Veranda Restaurant - Pizza & Pasta
1117 Budapest, Kopaszi Gát 3.
Hungary
+36 30 397 3548
info@verandarestaurant.hu
Nyitva tartás:
Minden nap:
11h-22h-ig*
*=időjárás függvényében módosulhat
Parkolás (Parking)
Nem őrzött parkoló. Az első fél óra ingyenes.
Az ingyenes fél órát követő minden megkezdett félóra bruttó 220 HUF
A maximalizált napidíj (egyszeri behajtás esetén): 2200 HUF