Rendezvényekhez

Éttermünk alkalmas családi ebédek, osztálytalálkozók, business vacsorák, esküvők lebonyolítására. Rendezvényszervezők vagy vállalkozó szellemű baráti társágok személyesen vagy telefonon érdeklődjenek árak, szabad időpontok után az üzletben, de kérdésüket az info@verandarestaurant.hu -n is feltehetik és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

rendezveny_01

Budapest belterületén az egyik legfestőibb és legzavartalanabb zöldövezeti környezetben talál meg minket.
A Verandát mindkét oldalról szegélyezik a duna hullámai, mely napsütésben és az éjszakai égbolt mellett is különlegesen nyugalomittas és meghitt hangulatot kölcsönöz az itt töltött percekhez.

rendezveny_03

Az étterem belső zárt légkondiciónált része 70 fő befogadására képes, ahol megtalálható egy 2×3 méteres vászon projektorral. Külső hangulatos teraszaink 20 főtől 80 főig várja kedves ügyfeleit, vendégeit. Az üzletben természetesen vezetékmentes internet (wi-fi) is díjmentesen igénybevehető.

rendezveny_02

A gát területén belül őrzött felszíni parkoló áll a vendégeink rendelkezésére, de éttermünkhöz tartozik bicikli tároló a két keréken érkezőknek. A park teljes területe kutya mentes övezet, tehát kedvencét van akinek otthon kell hagynia. Az öbölben a parkon, kajakozáson, sportoláson és kikapcsolódáson kívül fürdési lehetőség elérhető.

rendezveny_05

veranda_kollazs


VERANDA HANGULAT

A könnyed étkezésre vágyók és a vegetáriánusok mellett a valódi ínyencek is megtalálják a kedvükre valót kínálatunkban. Válassza ki már most melyiket kóstolná meg.

Tovább


RÓLUNK MONDTÁK

Meg kell, hogy mondjam, a Veranda lett az új kedvenc helyem! Sokat fogunk találkozni Jó kiszolgálás, igényes hely, nagyon finom ételek. Ajánlani fogom mindenkinek! :)

B. Dávid